Hitta Lediga jobb i stockholm

Kanske att du just nu är ute och letar efter lediga jobb i stockholm och funderar på hur du skall går tillväga. Här kommer några tips om detta.

Kontakter i vissa branscher är förstås mycket viktigt. Fundera gärna på hur du knyter kontakter i just det området som du vill jobba inom. Vill du jobba med marknadsföring så kanske twitter och sociala medier är en bra start. Vill du jobba med inredning eller arkitektur så gäller det förstås att finnas på de mötesplatser där just de finns.

Att skriva ett bra CV är också viktigt. Fundera på vilka egenskaper just du har som kommer till nytta hos din nya arbetsgivare i Stockholmsområdet. Ett cv kan se lite olika ut beroende på vilken bransch som du ger dig in i så kolla gärna upp hur, kanske tom kontakta någon på ett jobb som du skulle vilja jobba på för att få lite råd om saken?

Att använda arbetsförmedlingen är förstås ett tips som har fungerat länge. Nu är det självklart inte så att arbetsmarknaden fungerar på det viset att alla jobb finns där. Leta gärna efter de sajter/tidningar osv där just den branschen som du vill jobba inom finns närvarande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *