Hur funkar det med blekning för tänder

Mer eller mindre alla verkar gå runt med ett vackert vitt leende, men hur funkar det där med blekning för tänder egentligen? Det finns ett par olika sätt att få vita fina tänder och det verkar inte vara tandläkaren som har den mest populära varianten.

Kit hemma för att bleka tänder

Numera finns det hemma kit där du själv skapar en skena för dina tänder och breder ut ett blekmedel som ska göra dina tänder fina. Det finns också flera olika salonger som erbjuder tjänster i form av ljus som ska få fungera som blekning för tänder och andra som med luft putsar ditt leende. Det är inte helt enkelt att hitta rätt så besök denna sida för dagens tips.

Jämföra och välja

Här har man testat de olika varianterna för att se vilken typ som fungerar bäst. Där finns även jämförelser mellan olika tekniker och priser. Väl värt att tänka på innan du bestämmer dig. Visst är det snyggt med blekning för tänder men man vill ju gärna att det ska bli bra och hålla länge också. Tänk också på att man ska undvika drycker och mat som kan missfärga tänderna. Så som kaffe och teer men utöver det där är det nog inte så svårt det här med blekning för tänder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *