Om/Kontakt

Hej och välkommen till artikelsajten som är en artikelkatalog startad i januari 2011. Denna är gjord för dig som vill skriva artiklar om ämnen som du själv driver sajter om och vill stödja med länkning och marknadsföring.Vill du kontakta oss gör du det genom formuläret här nedan och använder då mallen som som finns inlagd i formuläret. Innan du skickar in ditt artikelförslag bör du läsa reglerna för att få din artikel publicerad!

Klistra i mallen nedan och fyll i:

Mitt namn:

Ämne jag vill skriva om:

Min epostadress:

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande

Rekommenderat och regler för artikelsajten

#Rekommenderat: Vi rekommenderar alltid att du själv länkar till ditt inlägg här på artikelsajten.se. Detta kommer att styrka både ditt inlägg och hela denna sajt vilket i slutändan ger alla som använder denna katalog desto mer!

#Regel1: Artikeln bör vara välskriven och handla om ett generellt ämne. Vi tillåter inte följande:

  • Reklamtexter för företag
  • Reklamtexter för specifika sidor. Artikeln skall handla om ett faktarelaterat ämne. Länkning till ditt företag vars verksamhet handlar om ämnet tillåts.

Regel 2: Inga artiklar om följande ämnen kommer att publiceras:

  • Gambling
  • Porr/Sexutnyttjning
  • Droger exkl alkoholdrycker för njutnings skull
  • Vapenhandel
  • Spamliknande artiklar (Vi avgör vad detta är)

#Regel3: Artikeln måste innehålla minst 300 ord och vara helt unik och skrivet av dig. Vi kommer att köra artiklarna genom nätets tjänster för att kontrollera att inget kopierat innehåll finns i artiklarna.

#Regel4: Artiklar kan redigeras genom att vi lägger in intern länkning i dessa. Vi kommer dock aldrig att lägga länkar till utomstående sajter i din artikel.

4 reaktion på “Om/Kontakt

  1. Varför inte ha en ”registrera dig” knapp på startsidan ? Det vore lite lättare att signa upp sig då…

  2. Rasmus: I nuläget skickar man sitt artikelförslag via formuläret ovan och detta godkänns manuell. Möjligtvis kan jag bygga ut en registreringsfunktion i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *