Tjäna pengar på flera sätt när du hyr ut din egen semesterbostad

Hyr ut semesterbostaden och tjäna pengar

Många funderar inför semestern på att hyra ut sin egen semesterbostad. Och man kanske undrar hur mycket man tjänar på det. Den här artikeln lyfter fram några viktiga punkter kring hur du tjänar pengar när du hyr ut din semesterbostad.

 

7 Saker du bör veta för att Tjäna Pengar på att hyra ut Semesterbostaden

 1. Det finns hela skalan från att man hyr ut sin egen sommarbostad under några veckor när man själv inte är där för att få in lite extra pengar till att man driver detta som en väl organiserad syssla med rutiner för det mesta.
 2. Beroende på läget kan man ta extra betalt för de som vill ha parkeringsplats eller garage, extra städning, hämtning från tåg eller vid flygplats etc.
 3. Om du blir skicklig på att marknadsföra din egen uthyrning och har mycket bokat så kan du erbjuda dina tjänster att samtidigt hyra ut goda vänners lägenheter eller stugor.
 4. En del passar på att i samband med uthyrningen sälja konst som man har på väggarna, turistprylar, egna böcker eller andra produkter och tjänster som kan vara av intresse.
 5. Glöm inte att begära handpenning i samband med att folk bestämmer sig för att hyra. Vi gjorde inte det i börja av vår uthyrningskarriär och det ledde till att flera ångrade sig i sista stund och backade ur. Och där stod vi med en outhyrd lägenhet.
 6. För min fru och mig är uthyrningen inte bara ett sätt att tjäna extra pengar. Det har, med alla de kontakter det skapar, blivit en spännande och viktig del av vår livsstil.
 7. Det är viktigt att du skriver ett tydligt hyresavtal. Här får du tips på de rubriker som vi har med i våra avtal:
 • Hyresgäst:
 • Adress:
 • Telefonnummer:
 • Hyrestid:
 • Hyresobjektets adress:
 • Beskrivning av hyresobjektet:
 • Hyra:
 • Övriga villkor:

Här kan du läsa mycket om att hyra ut sin egen semesterbostad. De har även börjat att ge information till sina gäster och det har så småningom lett till att de nu jobbar som turistguide. Så att börja hyra ut kan leda till en helt ny och spännande framtid.
Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *